Avant2Go
interaktivni izobraževalno-svetovalni center

Uporabite vozilo le takrat, ko ga potrebujete.

Predstavitev Avant2Go souporabe vozil

Car sharing, zasnovan v skladu z načeli.

Osebni pristop

Našim uporabnikom in potencialnim bodočim uporabnikom vselej nudimo osebni pristop in se jim temeljito posvetimo. Želimo si, da ima prav vsak ob uporabi "samopostrežnega" sistema souporabe električnih vozil najboljšo izkušnjo nove mobilnosti. Električna vozila ter nadzor lastne mo aplikacij na pametnih napravah so dandanes za veliko večino ljudi popolna novost in zahtevajo nekaj prilagajanja.

Ljudje imamo s tovrstnimi stvarmi različne izkušnje in različno predznanje. Zato se želimo vsakemu uporabniku čim bolj posvetiti in mu svetovati, da bi svojo mobilnost organiziral na optimalen način ter kar najbolj preprosto osvojil nova znanja.

Praktični prikaz delovanja

Ko uporabljate sistem Avant2Go, vozite le 100 % električna vozila - brez škodljivih emisij CO2, z možnostjo uporabe obnovljivih virov energije, brez hrupa in smradu iz izpušnih cevi. Približali vam bomo enostavnost električne mobilnosti. Ste denimo vedeli, da je elektromotor približno štirikrat bolj učinkovit kot bencinski? Ali pa, da je vsaka gospodinjska vtičnica tudi polnilna postaja?

In da je električno vozilo povsem preprosto za vožnjo, saj ima eno samo prestavo? Da po poskočnosti električno vozilo prekaša marsikatero športno? Električna vozila torej prinašajo nekaj pomembnih in dobrodošlih novosti, ki bodo izboljšale kakovost same mobilnost in našega življenjskega prostora.

Razstavni salon

Avant2Go showroom je razstavni prostor Avant2Go sistema souporabe 100 % električnih vozil, ki si ga lahko ogledate v Ljubljani, Zagrebu in Dubrovniku. Gre za najsodobnejši interaktivni izobraževalno-svetovalni center. Omogoča neposredno uporabniško izkušnjo nove mobilnosti in ponuja vpogled v najnovejše trende in pristope električne mobilnosti.

Je kraj, kjer pridobite vse informacije o souporabi vozil, električni mobilnosti ter novih tehnologijah, ki omogočajo implementacijo le-teh v naše vsakdanje življenje.

Obiskovalec namreč tu iz prve roke spozna delovanje sistema Avant2Go ter njegove ključne elemente. Prikažemo vam preprosto uporabo aplikacije za pametne naprave, specifike v floto vključenih električnih vozil, upravljanje s polnilnimi postajami, obenem pa odgovorimo na vsa vaša dodatna vprašanja.