Avant2Go
Ljubljana, Maribor, Kranj, Novo mesto, Murska Sobota, Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana

Preprosto do vozila - vedno, ko ga potrebujete.

Souporaba električnih vozil Avant2Go tudi v vašem mestu.

Sistem Avant2Go je aktiven v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novem mestu, Murski Soboti in na Letališču Jožeta Pučnika.

Avant2Go souporaba vozil v vašem mestu

Preprosta uporaba podnevi in ponoči, 24/7, vse dni v letu

city image

Ljubljana - prestolnica pod zmajevim okriljem

Ljubljana je ena najlepših evropskih prestolnic. Lahko se pohvali z vse vidnejšo trajnostno usmeritvijo. Je zelena, čista, varna in obiskovalcem prijazna, kar vse bolj opažajo gostje s celotnega sveta. Najboljše od vsega pa je, da jo čuva celo zmaj!

Več >

BTC City Ljubljana - mesto nakupov in zabave

BTC City Ljubljana slovi kot najobsežnejše in najbolj priljubljeno, obenem pa kot največje evropsko poslovno, nakupovalno, rekreativno-zabaviščno in kulturno središče, ki ga obišče preko 21 milijonov obiskovalcev. Mednarodno stičišče z leti postaja tudi vse privlačnejši kraj sprostitve in vedrega razpoloženja ter vse bolj nepogrešljiv in nezamenljiv del vsakdanjika.

Več >

city image
city image

Kranj - mesto z bogato zgodovinsko preteklostjo

O njej pričajo številni zapisi in omembe, pa tudi znani meščani in znamenitosti, ki še danes tvorijo čudovito podobo Kranja. Številni projekti, ki izboljšujejo kakovost življenja v mestu, pa pričajo o tem, da središče Gorenjske seveda ni ostalo v preteklosti!

Več >

Iz Ljubljane do letališča - že za neverjetnih 11,50 EUR*

Obisk letališča je odlična ideja, ne le ko potujete ali spremljate nekoga na pot, saj je lahko odlična izletna točka za vse generacije. Spremljanje vzletov in pristankov letal, letališko vzdušje ter potovalni vrvež nudijo, skupaj s kakovostno gostinsko ponudbo, posebno izkušnjo.

Več >

city image
city image

Maribor - mesto navdiha pod Pohorjem

Prestolnica slovenske Štajerske je obenem tudi nekdanja Evropska prestolnica kulture in Evropska prestolnica mladih. Tam najdemo navdih in usmerjenost v prihodnost. Na zdrav in pester način življenja kaže tudi močna zavezanost športu. Debate o nogometu pa ne bomo začeli ...

Več >

Murska Sobota - osrčje Pomurja, sredi valovitih polj

Majhno mesto velikih ambicij. Nahaja se na stičišču treh držav, kar ji daje zanimive značilnosti. Murska Sobota je poznana po pestri kulturni dediščini ter prijaznosti in gostoljubnosti prebivalcev. Njihovo zanimivo narečje zelo radi poslušamo!

Več >

city image
city image

Novo mesto - prestolnica zgodovinske pokrajine Dolenjske

Novo mesto je gospodarsko in kulturno središče jugovzhodne Slovenije je dom dobrovoljnim pridelovalcem cvička in številnim kreativcem, ki so pomembno doprinesli k razvoju slovenske kulture, gospodarstva in duhovnosti.

Več >